Dubai kehittäjä suunnittelee maailman suurinta hyvinvointa-keskusta

MAG-kiinteistökehitys (MAG PD) julkisti tiistaina yksityiskohtia lippulaivansa MAG Creek hyvinvointikeskus -hankkeesta Dubaissa.

AED2,2 miljardin projektin pinta-ala on yli 898 786 neliömetriä ja kattaa 550 metriä Dubain Creek -rannasta.

Kehittäjä paljasti, että MAG Creek sisältää WorldCare Wellness Centerin, joka ylittää 120 000 neliömetriä, mikä tekee siitä maailman suurimman hyvinvointikeskuksen.

Se tarjoaa asukkaille ja vieraille täyden pääsyn lääkärintarkastukseen, joka ohjaa, tiedottaa ja tukee terveellisiä elollisia valintoja. Yhteisö sisältää myös ylellisen 96-huoneen WorldCare Wellness -hotellin sekä urheilu-, kunto- ja vapaa-ajankeskuksen sekä ravintoloita, kahviloita ja vähittäismyymälöitä.

Projektissa on myös 17 merenrantakokoa, joista on näkymät Dubainlahdelle, 75 ylellistä huoneistoa ja 172 hyvin varustettua wellness-loma-asuntoa, jotka kaikki on täysin kalustettu ja saatavilla vapaasti omistukseen.

Talousjohtaja Moffaq Al Gaddah, MAG: n toimitusjohtaja, sanoi: “MAG Creek -projekti on ensimmäinen asuinalue, jossa yhdistyvät korkeatasoiset terveys- ja ylellisyydet, ja se on ainoa lajissaan oleva projekti alueella.

“Tämä hanke edustaa uutta sukupolvea lomakohteista, jotka yhdistävät terveyden, ylellisyyden ja vähittäiskaupan poikkeuksellisilla asuinalueilla ja vieraanvaraisuuspalveluilla. Tämä tarkoittaa, että toimitamme Dubaiin kiinteistömarkkinoille erittäin innovatiivisen projektin, joka säilyttää asukkaidensa terveyden uusimpien teknologioiden avulla – alueen uusi rakennusluokka. “

Viite: Arabianbusiness 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *