EGYPTIN ENSIMMÄINEN BITCOIN-VAIHTO MARKKINA AVAA TÄSSÄ KUUSSA

Reutersin raportin mukaan Egyptin ensimmäinen Bitcoin-vaihtomarkkinat aloittavat toimintansa myöhemmin tänä kuukautena antaen tehokkaasti egyptiläisille mahdollisuuden ostaa ja myydä maailman eniten myyty kryptouruutuus Egyptin punnissa ensimmäistä kertaa. Bitcoinin nykyinen markkina-arvo on noussut 4 400 dollariin, mikä vastaa 78 000 EGP: tä.

“Bitcoin on noin 70 miljardin dollarin markki- noilla,” Bitcoin Egyptin perustaja Amr Khalil kertoo Reutersille ja lisää, että valuutanvaihtopisteiden vaihtoa on saanut 300 ennakkotilausta ennen suunniteltua käynnistämistä tämän kuun aikana.

Bitcoin Egypt on alusta, joka yhdistää egyptiläiset Bitcoin-kauppamarkkinoille, jonka Amr Khalil ja perustaja Omar AbdelRasoul käynnistävät Reutersin mukaan.

Bitcoin on maailmanlaajuinen salausvaluutta, joka mahdollistaa keskuspankkien sääntelemättömien tai valvomien vertaisverkkotoimintojen. Egyptin Bitcoin-kaivostyöläiset ja kauppiaat ovat tuhansia, mutta ne ovat kuitenkin erittäin salamyhkäisiä heidän toimintansa vuoksi pelkäämästä valtion rangaistusta, kuten monissa maissa ympäri maailmaa.

Viite: CairoScene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *